Ailecek güzel bir tatil yapın!



Bayram tatili geldi ve önümüzde 4 günlük kocaman bir tatil var. Yaz ayları son demlerini yaşarken, siz de güzel bir tatili hak ettiniz. Bütün sezonun yorgunluğunu güzelce dinlenerek üstünüzden atabilirsiniz.

Kısa süreli bir tatil için gidebileceğiniz en güzel yerlerden biridir Bozcaada. Küçük bir ada olmasına rağmen gidince geri dönmek istemeyeceğiniz nitelikte bir yer. Bağ evleri, kumsalları, tertemiz denizi ve lezzetli şarapları ile Bozcaada’ya aşık olacaksınız.


Bozcaada
Çanakkale’ye bağlı Bozcaada’ya ulaşmak için arabalı ya da yaya fark etmez, vapur kullanmanız gerekiyor. Yaz sezonu olduğu için neredeyse saat başı vapur kalkıyor ve fiyatlar gayet uygun.

Dokusunu koruyan nadir yerlerden
Ada, dokusunu koruyabilmiş nadir yerlerden. Tamamen doğal ve sit alanı olarak ilan edilmiş. Tüm yapılaşmalar, Kültür Ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’nun onayından geçmek zorunda.

Sıcak ve samimi
Sıcak, samimi insanları ve güzel ortamıyla ilk kez gitseniz bile asla yabancılık çekmeyeceğiniz bir yer. Kalabileceğiniz çok sayıda otel, pansiyon yanında bir de çadır yerleri var.

Ayazma plajı
Adaya giriş yaparken sağdaki Bozcaada Kalesi, buz gibi sularıyla Ayazma, o ünlü şarapların yapıldığı üzüm bağları mutlaka görülmesi gereken yerlerden.
Şimdiden iyi tatiller.

0 yorum:

Yorum Gönder